Dex,
szerviz ugyben: En a nero m5-re szavazok, azon egyszeru okbol kifolyolag, hogy bent lehetsz az autod mellett, szmmel tarthatod, es kerdezoskodhetsz is, amire tobbe-kevesbe szakszeruen meg valaszolnak is.
Magno: ki kell venni a gyari radiot, ez ket tompa vegu vajazokessel gond nelkul megy. Nekem egyebkent azt mondtak, hogy celszerszam szukseges hozza, es a rajzat nem adhatjak ki, mert "titkos". K@pjak be... Ha gondolod szivesen kiszedem a radiod, sot mitobb van DIN meretu adapterem normal radiohoz is. (Sajnos az auto osszetort, de az altalam vett extrakat kiszereltem). Ha hozol masikat, meg be is tehejuk az ujat, nem egy nagy etwas. Ha te csinalnad, figyelj arra, hogy a hangszorocsatin levo feher adaptert huzd le, mert az csak a low radiohoz passzol, gyanitom nem tenne jot egy rendes radionak. A High magnorol: ugyanaz a grundig gyartmany, mint a low, csak van CD vezerlese, mint emlitetted. Ahhoz kepest, hogy gyari egesz jol szol, de ennyi penzert (mennyiert is cserelnek ki?) gyanitom, hogy tehetnel bele valami rendesebb hifihez kozelebb allo fejegyseget.
Gumi: Nekem 175-os volt a 99-es auton. Itt tobben szentul eskusznek, hogy az oveken 185-os van. En meg egyet sem lattam 185-os gumival, max 195/50-15-tel, de az ugye mas teszta. Lehet, hogy modositottak a gyariak idokozben.