JuliuS!
a belso iv valoban 286 es 30 fok a kulso meg 600 es 15 fok, es a winrailban (valaki emlitette lentebb) meg lehet adni kulon kulon a szogeket (lasd a bdf file egy reszletet:)
Schiene "WA/L" "Bogenweiche links" 22
Bogengleis 0 0 600 15 0
Bogengleis 0 0 286 30 0
Anschlusspunkt 0 0 180
Anschlusspunkt 155.3 20.44 15
Anschlusspunkt 143 38.32 30
EndSchiene
tehat a belso iv egy 1/2-es (22.5 fok) +1/6-os (7.5 fok)
Carpy!
Nem vagy conservativ, en ugy szoktam tervezni, hogy elobb leulok, elkezdem osszedugdosni a meglevo vaganykeszletemet, mindenfele vakanykapcsolatokat kiprobalok, de mivel nincs elegendo vaganyom (azt gondoltam, majd ha mindent kiprobaltam, akkor megveszek mindent, es vadi ujat), ezert ami tetszett osszerajzolom, eloszor 1:1ben kezdtem rajzasztalon (most is megvan), de progival egyszerubb nyilvantartani, foleg modositani, elkuldeni, felrakni internettre. De ha majd megepitem, elotte ugyis megrajzolom 1:1 es arra epitem ra. Ja es mindenkinek ajanlom en is a fizikai kiprobalast mielott megepitesz valamit egy terv alapjan, mert akkor derul ki, hogy nem fer el, nem megy fel, idiotan nez ki, nem ered el, kiborul stb.
Remelem eljutok a borzere, engem konnyu megismerni, mert ugy nezek ki mint egy H0-as figura egy TT-s terepasztalon, + szemuveg, fekete bor csattos taska, farmer, 52-es cipo.