Abszolút Igazság Creative Commons License 2022.02.22 -23 4 13724

Na látod, ez a passzív-agresszív nyomulás, sunyi célozgatás, ismételgetés, valami lényegtelen hülyeségen való vég nélküli rugózás tipikus női bántalmazási technika :-(

Nyugodjál le, az én magyar szókincsem még külföldön élve is magasan a tiéd felett van, kezdetnek mondjuk rögtön azért, mert ismerem az alapvető szavakat és tisztában vagyok azok jelentésével is. Ez komoly előny ám egy internetes beszélgetésben, így tudok érthetően és szabatosan fogalmazni, aztán szórakozni a femináci fanatikusok tekergésén, ahogy próbálnak hangos denemiszezéssel fogást találni a valóságon ;-)

Elszólás, te bús makimajom, teeee.

Köztudott, sokszor leírtam, hogy Angliában élünk, és a szövegkörnyezetből mindig világos, hogy a 'nálunk' NEM Magyarországot jelenti, csak az értelmi fogyatékos retardáltaknak kell magyarázni... de neked természetesen szívesen elmagyarázom még vagy féltucat alkalommal, ha ez kell ahhoz, hogy megértsd.

Vagy kössünk alkut: ahányszor bárkinek a lakhelyén bubogsz, felteszem majd a kérdést, hogy miért engedik internetezni a nyilvánvalóan fogyatékosokat, ami sokkal érdekesebb kérdés ;-)

Előzmény: püfffneki (13719)