downer
2022.02.21
|
|
0 0
118900
|
Én meg tovább gondoltam az elméletet, eddig arra készültem, hogy a Lybra 2.0 ECU-ja fogja hajtani a 2.4 motort, a tempomat miatt, mert az tudja. Itt is van már a polcon, a nullázott, immo szűz vezérlő. Aztán csak motoszkált, hogy mégis jó lenne egy eleve 2.4-es vezérlőt alkalmazni, mert a vezérműtengely is nagyobb és ha kiadja, akkor az injektorokat is nagyobbra cserélném. De még csak pár napja gyúlt a fény a fejemben, hogy ott van a Kappa, ami létezett Euro2-esként ezzel a motorral és megvolt ugyanaz a fl. rajta is ugyanakkor, mint a Mareán. És főleg, tudja a tempomatot. Na olyan Kappát még sehol nem láttam, az is biztos. De mit ad Isten, épp hirdettek egy abból való ECU-t az allegro-n Lengyelországban. Mondom, megkérdezem az eladót, hogy postáz-e külföldre, de nem. Így ismét meg kellett kérnem a lengyel sporttársat, hogy hadd szállíttassam már hozzá, nulláza már le ezt is, aztán próbálja bele az övébe, hogy elfogadja-e a Marelli immo-t a Bosch helyett. Megteszi szívesen. :)
Pedig már kész voltam beruházni és megismerkedni az MPPS kütyüvel, amivel le-fel töltögethetők a szoftverek az ECU-ra, aztán küldözgethetnénk egymásnak a moddokat emailben. Bár ilyen mélységekben már nem vagyok érdekelt, de ha muszáj lenne...
![](https://img.index.hu/imgfrm/4/3/2/5/MED_0016984325.jpg)
|
|