11_11 Creative Commons License 2022.02.20 0 0 4055

ABDIÁS. Remélem   minden ,rendben  van  nálad   ?

Nem tudom van 1. év múlva tudom meg, miről van szó 13- án megint jelt kaptam,Februárba,már az ötödik , kétszer a gépet is lekapcsoltam a két fény, ütközött,  nagyon erős volt, 5-10 percig. Ez most teljesen új, várok majd csak lesz valami , kb Húsvét után  kezdi el – November végéig többször, jelez. Minden embernek más az ajándék. Ha biblia szöveget olvastam,azt felismerem.  A  de a sötétben hogy tudtam olvasni ,egy betűt sem láttam , és ujjal kísértem a sort ,  6.- nap . szavak,    összeolvasás  1  mondat,  7-én szintén    ugyanaz. Szent szellemet  igen. Nyelveken  szólás még nem.

Főnt beszéd nélküli    kommunikáció ,  és nem akárki   volt.,  személyes találkozás, ezt nem lehet le írni  ,  tökéletes hiba nélküli volt .

És még más is volt, nem dicsekedek vele  titok az titok.

Nem szívesen nyilatkozok  itt, remélem nem  haragszol meg ?

Váratlanul  ért,  mindent gyorsan meg kellet  változtassak, az életemben .Fiatal korban, amit szerettem volna elérni, nem gondoltam hogy később beteljesedik , de minden rendben. Nem bántam meg, boldog vagyok, és sohasem vagyok egyedül !   És te sem !!!   Isten tudja  hogy milyen körülmények között  munkálkodunk Jézus  követőjeként !!  Sok minden még nem teljesedett be.

Nehémiásról 11: fejezet   írtál tudom, de nem csak a múlt . Itt nem nyilatkozhatok   a  jelent is tudom, amit te talán   nem .

Valamire  rájöttem   teljesen új  , a naplóimat  át nézegetem, a Bibliai

idézeteket.  A Szent szellem  remélem  segít   most nagy  munkába vagyok !

Előzmény: Abdiás. (4054)