ABDIÁS. Remélem minden ,rendben van nálad ?
Nem tudom van 1. év múlva tudom meg, miről van szó 13- án megint jelt kaptam,Februárba,már az ötödik , kétszer a gépet is lekapcsoltam a két fény, ütközött, nagyon erős volt, 5-10 percig. Ez most teljesen új, várok majd csak lesz valami , kb Húsvét után kezdi el – November végéig többször, jelez. Minden embernek más az ajándék. Ha biblia szöveget olvastam,azt felismerem. A de a sötétben hogy tudtam olvasni ,egy betűt sem láttam , és ujjal kísértem a sort , 6.- nap . szavak, összeolvasás 1 mondat, 7-én szintén ugyanaz. Szent szellemet igen. Nyelveken szólás még nem.
Főnt beszéd nélküli kommunikáció , és nem akárki volt., személyes találkozás, ezt nem lehet le írni , tökéletes hiba nélküli volt .
És még más is volt, nem dicsekedek vele titok az titok.
Nem szívesen nyilatkozok itt, remélem nem haragszol meg ?
Váratlanul ért, mindent gyorsan meg kellet változtassak, az életemben .Fiatal korban, amit szerettem volna elérni, nem gondoltam hogy később beteljesedik , de minden rendben. Nem bántam meg, boldog vagyok, és sohasem vagyok egyedül ! És te sem !!! Isten tudja hogy milyen körülmények között munkálkodunk Jézus követőjeként !! Sok minden még nem teljesedett be.
Nehémiásról 11: fejezet írtál tudom, de nem csak a múlt . Itt nem nyilatkozhatok a jelent is tudom, amit te talán nem .
Valamire rájöttem teljesen új , a naplóimat át nézegetem, a Bibliai
idézeteket. A Szent szellem remélem segít most nagy munkába vagyok !