Bruschi85 Creative Commons License 2022.02.20 -2 2 16979

Gratulálok a szombathelyieknek a győzelemhez. Összességében teljesen megérdemelten nyertek.
Szilinek mielőbbi felépülést. Sok sikert a válogatott játékosoknak Montenegró ellen.
Baromi unalmas számomra a halasztás téma, a pályán kell eldőlnie, ma meg volt a lehetőség nem tudtunk élni vele, persze én is jobban örültem volna, ha teljes keretekkel tavasszal, márciusban játszunk.

Sztem jó, hogy végre a vendég se volt tök üres, jöttek, drapikkal, jó hangulat volt, bár a pécsiek ellen jobb volt számomra érzésre, egyre gyarapodó hazai nézőszámmal, idei szezoncsúccsal.
Ebben az évben legkevesebb dobott pontunk 61, OSE elleni hosszabbításban volt 63, 43%-os csapat TS-sel, borzasztó gyenge, hazai pályán, okok ismertek, mentális és fizikális fáradtság, ez a kulcs, a jelenlegi keretnek sok volt a 3 meccs 1 hét alatt, érdemi pihenő nélkül, ami alapvető kérdéseket vet fel a középszakasz szerda-szombat ritmus miatt.
Kollektív csapatjáték nem volt, úgy gondolták a légiósok közül többen is, hogy megtudják oldani, nem nagyon sikerült, erőlködés, kapkodás, hibázás, hiányzott a higgadt fej, okos döntések. Hozzáállással, küzdéssel, akarással nincs gond szerencsére, ahogy motivációval sem.
Illetve, hogy a magyar játékosok teljesítménye, Ronca és Quincy helyét, szerepét nem sikerült pótolnunk, nem voltak jó, stabil, akár extra teljesítmények, nemcsak a mai meccsen teszem hozzá.
Felvillanások voltak Beni, Borisz, Csorvási négyestől, utóbbit vissza se hoztuk a kosara után, Puska jól szállt be, bátran vállalt, védekezett, Plézert pedig nem használjuk támadásban, úgy, hogy üresen állt nem egyszer.
Jövőre remélem, igazolunk u23-as magas játékost, hogy a szerkezeti hátrányt is ki tudjuk javítani. Plusz Paár Márkó, remélhetőleg a 2. félidőben is pályán lehet, akár kezdőként. Remélem a saját értékeinket megtartjuk és erre építünk, ahogy a szombathelyiek is építenek a saját nevelésű Perl-Váradi kettősre.
Előbbi ma is kiemelkedett a mezőnyből, utóbbi pedig nem értem miért foglalkozik annyit játékon kívüli dolgokkal feleslegesen, ebben ne akarjon Kálmán Lacihoz hasonlítani.
Sajnos a játékvezetők az összes kétes szituációban a kárunkra tévedtek, de nem ezen múlott és nem is szeretek velük foglalkozni, csak nem kell, hogy még pluszban is segítsék a sárga-feketéket, mert nincsenek rászorulva.
Igazából kettős érzések kavarognak bennem, hogy a többi eredmény miatt, lecsúszunk a felsőházról, már nemcsak a saját kezünkben a sorsunk, riválisok jóval könnyebb sorsolással, szezon előtt örültem volna, ahol most állunk, több, mint tisztes helytállás, ha a legjobb 8-ba jutunk, hosszú évek után, most pedig így, hogy még a felsőház is elérhető, megjött az étvágyam, nemcsak nekem, még ha nem is reális, masszív túlteljesítés, jó lenne a legjobbak ellen még egy kört játszani, aztán a rájátszásban akár meglepetést okozni, következő 3 meccsen márciusban kiderül hova jutunk, örök optimistaként bizakodom, hogy a hazai rangadókat is sikerül behúzni és számolgatni, addig is jó pihenést mindenkinek, vigyázzatok magatokra.

u.i: meccs jelenete Wayne egykezes tömése, ami a múlt héten el lett véve, azt most bepótolta rendesen, talpra is ugrottunk.