Trabi-sos
Van egy disznó, roncs trabim.
a baja, hogy nem szeret beindulni.
6V-os. 1980-as kiadás
Jelenség: szivató kihúz, indító pörög, motor nem indul. Illetve, néha előfordul, hogy indul.
Az előző tulaj is szívhatott ezzel, mert:
cserélte a trafókat, kipucolta az indítómotort, kicserélte a fesszabályzót, a dinamót (a töltése már jó, sz** volt az is, amikor vettem, 1 csavar tartotta a dinamót)
főtengelycsere is volt (a hangja alapján)
benzincső (tank->karburátor)
Az aksi kb 1,5 éves.
Már én cserélte(tte)m:
benzincsapot (folyt mint állat), a dugattyúk ki lettek cserélve, a gyertyák is (többször), az ékszíj. A karburátor ki lett pucolva...
most "bejáratós", kb 1:30-as keverék van benne, ezért, amíg hajlandó volt beindulni eléggé köpte a gyertyát. De tegnap este végépp nem akart menni- (indító pörög, gyertya nincs beköpve, motor nem indul) még dombnak begurítva se, pedig úgy be szokott indulni. van benne kb 6 l benzin, próbáltam az új benzincsappal tartalékon és normál állásban is.
Ja amíg működött: fogyasztás, javítás után, 40-nél felkapcsolva 4-be (kímélés -eccer túlmelegedett), városközi forgalommal, 60-al: 10 l/100km. De most 0. Mert végképp nem indul. Nagyon kiakasztott, s kiakaszt már hosszú ideje, mert nem találom a hibáját, állandóan problémám van a beindulással.
szerintetek mi baja lehet?????????????