CSerfa Creative Commons License 2000.01.18 0 0 103
Kedves didé!

Te vagy az első, aki a Fórumon képmutatással vádol engem.

Egyébként kérdezel, ki mondta, hogy a tudás hit? Holott magad írtál olyasmit, hogy hiteteket szeretnéd alátámasztani. Ha pedig a hitet Isten adja, ha a hit legyőzte e világot, akkor hogyan, és minek kell egyáltalán alátámasztani? Bizony, a hit nagyobb az érvnél, a gondolatoknál, sőt, minden emberi okoskodásnál. Azaz semmi értéke az olyan mondatnak, hogy te Echoval szeretnéd hitedet alátámasztani. Azaz hamis vagy, mellébeszélszmű, nem építés, hanem kötözködés a célod, én pedig arra intettelek téged, hagynád ezt abba, hiszen Echo különb nálad, sokat tanulhatnál tőle. De te mellébeszélsz. Újra és újra.

És persze, hogy rontom a kettőtök közti viszonyt a te számodra, ezt jól írod! bizonyságot teszek kettőtök viszonyában Echo mellett, hogy ő jól csinálja, azaz legyen álhatatos veled szemben, te meg térj meg. Csak nem értem, szándékomat miért nem veszed tudomásul, miért értesz félre, vagy magyarázol félre?

Hogy Echo melyik Isten szerint szolgál, ez inkább rád illik. Echo elég nagy mértékben vallja, hogy Jézus Krisztus Úr, te jóval távolabb vagy ettől. Szerintem. Kérdésed inkább ellened fordul.

Te pedig nem várhatod el, hogy ti nem jehovisták vagytok, mert még a topic címe is jehovistákról szól, ahol te jehovista oldalra álltál. Ez van. Bizony, itt a rendes emberek is jehovistáknak neveznek titeket. Majd, ha belátjátok, hogy Jézus nevén kívül más név nem adatott, ahogy Péter apostol szentlélekkel telve mondta, sőt, ha belátjátok, hogy Jézus Krisztus Jehova, akkor lehettek Krisztus tanítványai. Addig te annak tartod magad, aminek akarod, mert ehhez jogod van. Én meg jehovistának tartalak, mert nekem ehhez van jogom, mert kevélykedsz egy névvel, és tagadod, hogy az Úr Krisztus, aki Örökkévaló Isten, egy az Atyával Jehova lenne. Azaz Krisztus tanítványa nem vagy, de lehet, hogy teljesen pogány, hitetlen sem, azaz neked, ha jehovista vagy, igaz, jobb lenne, ha tanítvány lennél.

Ezek vannak.

CSerfa

Előzmény: didé (99)