Thor. Creative Commons License 2022.02.17 0 1 5831

Ebben a kérdésben csak magamat tudom ismételni. 

A klub fontos pozícióiba olyan emberek kellenek akik tudásuk, relevanciájuk és értékrendjük alapján érdemelték ki az adott feladatkört.
Legyen ez edző, stábtag, sportigazgató stb.
Amíg ez nem lesz, addig nem kell várni semmit. Majd 1-1,5 évente feláldozzuk egy-egy ikonunkat a padon, a többiek meg tömik a zsebeiket odafent és elkurvítják a szeretett, féltett, imádott klubunkat, ami mára már csak nevében az, ami volt, egyebet nem képvisel abból.

Másik, megadtuk a lehetőséget Momo-nak. Kinevezése óta több mint 6 hónap eltelt. Tegye fel a kezét az, aki bármilyen fejlődést, előrelépést tapasztalt ez idő alatt a csapat játékában, ami 2 meccstől tovább kitartott. (Mondjuk a tegnapi zavaró védekezéssel meglepett, ezért jár a plusz pont)
Nem Momo-ra akarom ráhúzni a vizes lepedőt (én már akkor sajnáltam, amikor kinevezték), de aki látott már közelről kézilabda meccset, az látja, hogy nagy neki ez a falat, nem áll még készen rá. 3-as védekezés nem lett megoldva, támadójátékunk nincs, szélsők a meccsek nagy részében elfelejtve, átlövő játék nincs. Sajnos amit a szezon elején tapasztaltunk javulást úgy fest, hogy csak Momo elsöprő győzni akarásából és mentalitásából adódott (az új seprű esete).  Félreértés ne essék, a mai gárdából talán a legszimpatikusabb karakter, benne van, hogy idővel jó edző válik belőle majd, de az, hogy ezt a veszprémen kell gyakorolnia teljesen nonszensz és a "vezetőink" leszarom döntését igazolja...

Bízom benne, hogy az O-szektor készül valamilyen demonstárcióval

Előzmény: Bembi86 (5822)