james69 Creative Commons License 2022.02.16 0 0 19223

Én is olvastam a  házi jellegű bordói lé gýártást szerintem nagyon macera kis mennyiséget bekeverve is kell 50+25+25 liter viz  meg háŕom edény olvasatom szerint mi van akkor ha öt permetezőhöz kell bekeverni az meg 5000 l  és meddig kutyulom arról nem is beszélve ha eldugitja a rendszert nem egy kis háti permetezőröl beszélek 50 bar -os szivattyú van a permetezön ami 20 bar -on használok ha ez beküldi a fúvokákhoz ami 14db és ott is van szürő amit elég nehéz(lehetettlen) kivenni ha nincsen tű hegyes árad na meg kitakarítani .Valahogy ez a bio is tul van egy kicsit reklámozva csak éppen kivitelezhetettlen nem lehet a levéltetünek, cseresznye légynek stb..... szemcseppentövel adni egy kis anyagot hogy lokális legyen vannak olyan  kultúrák  ahol nem lehet növényvédelem nélkül termelni 500 -1000 ha -on hogy lehet bióban gazdálkodni  sehogy  bio a fű a legelön az igen .Viszem a piacra a cseresznyét a vevő kérdi bió mert csak olyat veszek a tv -ben láttam olyat kell venni  nyugodjon meg ez teljesen bio mondom .de hiszen ez kukacos fuj  

Előzmény: Körtvélyesi (19222)