V43 1279 Creative Commons License 2022.02.14 0 0 31540

"Én elsőre kipróbálnám analógban, vakdugóval a mozdonyokat"

Nincsen analóg trafóm, max elemeket tudnék rákötni, az meg azért rizikós. Egy régi 8 tűsnél meg egy Fuggerth Csörgőnél még megcsinálnám, de egy 50+ ezres Bz-nél ha nem muszáj nem.

A boltban le lettek próbálva. Két külön motorkocsiban volt két ugyanolyan kivitelű dekóder csere nélkül, tehát egyik az egyikkel, másik a másikkal. A hiba ugyanaz volt mindkét esetben.

"Resetelni egyszerűen úgy kell, hogy a CV8-ba 8 értéket kell írni."

Kicsit részletesebben hogy néz ki? P gomb, aztán? Nem hiszem, hogy egyre gondolunk, ezért inkább rákérdezek. 

Ilyesmi alapokról amúgy létezik valahol naprakész magyar szakirodalom? A jövőben meg most is, úgy látom jól jönne nekem.

"Érdekes módon én nem is tudtam, hogy a LokMaus-szal lehet az első 5 CV-n kívül mást is programozni. Mondjuk rég is használtam."

Elhiszem. Meg az ellenkezőjét is :) passz.

"A Maus lehet csak 14-féle fokozatot tud küldeni, de  mintha azt 14, 28 és 128 fokozatúnak megfelelő "formátumban" is tudná (lásd Nazareth hozzászólását)"

Remélem így van. Nem szeretném kukázni a szetteket, szeretnék majd master-slave játékot velük, azért is szereztem be többet a Lokmaus2-ből annak idején. 

Előzmény: somytomy (31538)