Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményetelet. Elsősorban azokét, akik árpából készítik, vagy készítették a cefréjüket
Ugye a cefrébe tört állapotba került bele az árpa, héjjal, porjával együtt.
![](https://img.index.hu/imgfrm/4/9/0/5/THM_0016974905.jpg)
Viszont így az árpa a hordó aljában, a pora és a héja a cefre tetején bundaként szétvállt.
![](https://img.index.hu/imgfrm/4/9/0/8/THM_0016974908.jpg)
Ez vajon le fog ülepedni a forrás végeztével? Ha nem, szedjem le?
Ugye ezek mind befolyásolják, hogy mennyit és milyen állapotban pótoljak a második cefrézéskor. Lehet át kellett volna rostálni mégis az árpát és csak a tört árpaszemeket kellett volna cefrézni?
Kicsit tanácstalanul állok a továbbiak előtt, így minden segítséget szívesen fogadok.