Bakancs4 Creative Commons License 2022.02.12 -1 2 49473

Kicserélni kb fél nap volt,eléggé össze volt gyógyulva.Hőlégfúvóval melegitettem,és kocogtattam 5 percet finoman,és megmozdult.

Valóban össze tud kapaszkodni az Aixamekben a lengéscsillapító alja . Bátyám egyszer Ligier Ambrában cserélte ki a csonkállványt , boldogan újságolta a telefonba : az Aixamhez képest megváltás volt , kilazította a csavarokat és egyszerűen kihúzta , mert abban valami szorítóbilincses megoldás van . 

Ha valaki mégis megakadna az Aixammel akkor segítségképpen mondom : én két módszert is alkalmazok a kisajtolásra .

Az egyik az átmenős , de ehhez le kell venni a támasztó gömbfejet is , viszont egyszerűbb eszközöket igényel : mindössze csavarok és alátétek .

Ha nem vesszük le támasztó gömbfejet akkor a támasztós módszerrel dolgozunk , de akkor szükségünk lesz egy zártszelvény ( esetleg cső ) darabra , amil feltámaszkodik a kisajtolást végző csavar . Az alsó anyát tekerve toljuk ki felfelé a teleszkópot . ( a harmadik képről még hiányzik a lesajtoló anya )

Az utak errefelé is hagynak kivánni valót , főleg ami belterületen van ( önkormányzat) , mert egyébként a megyénk útjainak ( állítólag) 98 %-át felújították . Valaki azt mondta Paks II miatt . Az tény , hogy az eldugott megyeszéli településekre vezető sokadrendű zötyögősök is az elmúlt években melegen hengerelt márványsima utat kaptak nagyon sokfelé . 

De amikor megyek ki a telkemre , vagy be a céghez akkor szinte lépésben araszolgatok .

Előzmény: Sándor P (49451)