UserXyz Creative Commons License 2022.02.04 0 3 14576

(Reklám) partner vagy mi a fene a felhasználójának a státusza, így hirdetheti, linkelheti a weboldalát, meg gondolom minden más egyebet is amit azon árul. 

https://forum.index.hu/reklamlink/

havi 10-15 + áfa. 

A perfect contour típus esetén még most is kint van a 365 nap az oldalukon. 

De ha jól emlékszem más típusra idővel véglegesen megszüntették ezt a 365 napot, ez valahol a saját honlapjuk fórumában is benne van , mert "valahogy" feljött, hogy régen volt, de most már nincs.

Nekem emailben ezt írták a 365 napra:  

Hát persze, hogy a két dátum között vettem, alig 10 nappal a felfüggesztés vége előtt. 

1,5 éve nyáron kérdeztem rá, hogy a 3 matrac közül amit kinéztem kinek mi a véleménye mi alapján döntsek. 

https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=154985316&t=9123649 

Aztán több mint fél évvel később sajnos rosszul döntöttem. Ennél a matracnál láttam plusz biztosítékot, a 365 napot, ezért is döntöttem mellette, mert választ itt semennyit sem kaptam. 

Én marha viszont a 365 napos pénzvisszafizetési garancia felfüggesztését látva, már nem voltam hajlandó kivárni azt a + 10 napot - elfelejtve, hogy végülis emiatt döntöttem mellette -  a több mint fél után amikor először írtam ebbe a fórumba és terveztem a matraccserét.

"Valaki vesz egy Levital matracot és nem tetszik neki, akkor ez kiderül 1-2-3 hónapon belül. Egyszerűen visszaküldi, mi meg visszautaljuk a vételárat. Ennyi. Nem látom bonyolultnak a dolgot. Persze tele lehet írni a a topikot frissen regisztrált nick nevek mögé bújva is."

Én pl. nem regisztráltam frissen, velem mi a helyzet? Még mindig nem kaptam választ, hogy normális e a 1.8 cm-es  8.22%-os felpuhulás a központi részen egy 70kg-os ember alatt fél év után?

1, "a kényelmi hivatkozás nem garanciális esemény",  idézet innen: https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=155987539&t=9123649

2, a 365 napos pedig időarányos pénzvisszafizetésről szól, tehát akkor nem értem ezt az 1-2-3 hónapon belül előbbi hivatkozást ? vagy netalán most azt állítja, hogy ha épp nem él vagy az adott termékre nincs 365 nap, de kényelmi kifogás adódik 1-2-3 hónapon belül akkor visszafizetik a pénzt, dacára annak, hogy az előbb linkelt esetében ez pont 3 hónap volt, de el lett utasítva mégis?  

Ha meg nem így érti akkor miért az első 3 hónapra és miért nem 12 hónapos időarányos visszafizetésre hivatkozik? Jó, nyilván ez arról szól, hogy ezt kell írni, mert azt mégse lehet írni, hogy kényelmi hivatkozással nyilván nem működik ez, max. az első 15 napig   

Sajnos nem nem derül ki 1-2-3  hónapon belül, hogy a matrac tetszik e neki, mivel ez nem tetszésről szól, lehet a marketing duma tetszik valakinek is ezért veszi meg, de ez arról szól, hogy kényelmes e a matrac és hossztávon is fent tudja e tartani ezt. Tartósság. Ami testsúlytól függően derülhet csak ki. Valakinek lehet 2 hónap alatt , valakinek meg fél év után történik meg az olyan mértékű felpuhulás, gödrösödés ami már hatással van az alvásminőségre negatív értelemben. 

Nyilván felül kellene vizsgálni az összes ilyen 15-20%-os teljesíthetetlen garanciális/jótállási határértéket (amit a legtöbb cég alkalmaz) és valósakat megállapítani vagy a jogos igényeket a helyükön kezelni és nem az előbbi határértékekre hivatkozva elutasítani, majd megpróbálni tisztára mosni magunkat azzal, hogy mi csak trollok vagyunk (én pl. egy hivatalos bevizsgálási jegyzőkönyvvel rendelkező troll)