UserXyz Creative Commons License 2022.02.02 0 2 14572

Na erre még sajnos reagálnom kell.
Mert így nem értik a szegény fórumolvasók, hogy mi történt, Pálinkás úr miért osztotta ezt meg vagy én mire reagáltam ott, mert nincs (már) hozzá előzmény.
Ez ebben a topikban történt. Megkérdeztük az életmódmodit  Érdemes az operátori választ is hozzáolvasni.

Szóval valaki olyat tett amit Pálinkás úr szerint nem szabadott volna (védjegyoltalom miatt), a saját felhasználói nevében merni használt egy olyan spanyol szót aminek jelentése levitációs.

Sőt még negatív tapasztalatokat is megosztott. 

Sajnos nem oszthatom meg újra, szóval aki írta kérem fogalmazza meg újra egy sima felhasználónévvel, (vagy írjon nekem emailt, a cím ott az adatlapomon) hátha csak az volt a baj és végre a jövőben talán megjelenhet itt több olyan vélemény, tapasztalat is amivel a fórum szószólói nem értenek egyet.   

P.S. Anno amúgy én is próbáltam tájékozódni véleményeket találni erről a matracról, de nem jártam sikerrel. 

Ezt amúgy már akkor is furcsának találtam,  hogy egy több mint 3 éve forgalmazott egész márkacsaládról semmilyen negatív vagy pozitív vélemény nem lehet találni az egész interneten, mintha nem is létezne, csak árulják és van hozzá egy mesés marketing szöveg.

Előzmény: Alváskultúra (14570)