UserXyz Creative Commons License 2022.02.02 0 0 14569

Nyilván nem velem fogjátok kezdeni a pereskedést, mert a tények az tények, s azok ellenében semmilyen bíróság nem fog igazat adni annak aki nem tudja megcáfolni ezeket.  

Na itt az első ”hiteles mérési eszközökkel végzett hiteles mérési eredmény” amit ti végeztettetek el a gyártónál és amit megosztottam. 

Azt lenne célszerű kommentálni, magyarázatot adni rá, nem a múlttal jönni, meg ellenőrizhetetlen titeket jó színben feltüntető adatokkal.  

Egyáltalán utánaszámoltatok, hogy a 8.22% az 1.8 cm egy 22cm-es matracon és én csak 70kg vagyok míg a matrac súlykorlátja 130kg és kb. FÉL ÉV-et volt használva?

Jól megítéltétek akkor ezt a panaszt?  Van ám tapasztalatotok , tudtok ám számolni és felmérni, hogy valós és jogos e a panasz. 

A látszat ellenére – mindig ehhez hasonlóval jönnek – én nem sértem meg a ti jó hírneveteket, s semmi mást sem. Ez csak azoknak szól az ezzel való fenyegetőzés, aki nincsenek tisztában a jogaikkal, meg aki belátják, hogy erre nekik nincs idejük.  Én leírtam a tapasztalataimat, saját méréseimet , most legutóbb pedig a hivatalos mérési eredményeket osztottam meg.

Pontosan erre való ez a topik.  
Véleményeket, tapasztalatokat megosztani egymással, jókat és rosszakat egyaránt,  segíteni másoknak a döntés meghozatalában.

Ez egyébként , hogy két felhasználóval is leuraljátok a topikot és saját szájatok íze szerint alakítjátok mesteri. Gratulálok.

Szóval én trollkodom (most már a hivatalos gyártói bevizsgálási jegyzőkönyvvel)  és mindenki más is akinek panasza van/volt olyan termékkel kapcsolatban ami hozzátok kapcsolódik. Szép.
Nyilván ha meg tőletek független termékről érkezik valami negatív, akkor meg vagy nem kommentáljátok, vagy épp csak okosan. De mivel nekik nincs itt képviselőjük, így azok maradnak is.

A megoldás pedig az, hogy fejlesztitek a panaszkezeléseteket, utánajártok, módosítotok akár a gyártási folyamaton, garanciában cseréltek (másra) és nem hagyjátok eszkálálódni az ügy(ek)et.

Eddig látom mindegyiket sikerült itt elsimítani vagyis nem látom.     
Az emberek nem unatkozásból , nem jó kedvükben fejtik ki itt a véleményüket, panaszukat (vagyis legtöbbször csak próbálnák) 300ezrekbe kerülő matracokról amivel legalább 5-8 évre terveztek, de már akár  1 év után sem tudnak rajta pihentetően aludni.

Én ezt részemről lezárnám, ha ennek itt nyoma is marad, megmarad.  

De azért még váram a reakciót, hogy pl. ez teljesen normális, hogy fél év után kb. fele súlykorlátnál ekkora 1.8 cm-es gödrösödés jelentkezik az adott zónában, ezen matracoknál.

De nyilván ilyet nem lehet leírni.  Az egyetlen amit kitalálhatnak, csak nem lehet bizonyítani, de ahhoz illik, hogy mind trollok vagyuk, hogy akár mi tettük tönkre egy 300ezres matracot úgy, hogy nem megfelelően használtuk, biztos ugráltunk a 3-as zóna környékén és utána idejöttünk fröcsögni mert nincs jobb dolgunk.  

De hiszen ezzel a matraccal nincs is semmi gond. A felpuhulás, gödrösödés nem éri el a garanciában meghatározott 15% -ot. Nincs itt kérem semmi látnivaló. Kérem a következőt. 

Előzmény: Alváskultúra (14567)