birka_zoli Creative Commons License 2022.02.01 0 1 5720

Igen, igen, egy szint fölött nem süllyedünk egy szint alá az okos mondás szerint. De ez lehet tényleg elkerülhetetlen, ahogy az eb is mutatta, ami jó volt és még működött a 90es években - egyetemistaként fent a régi csarnok kakasülőjén mikor a meccs előtt felrobbant a csarnok a sok konfettivel, az az érzés már nem jön vissza -, hogy szinte tiszta magyar csapattal ott lehetett lenni az élvonalban, az már mára nem működik, az egyetemes kézilabda ennyit fejlődött és ebben a magyar meg lemaradt. Értem én, hogy a szintet csak így, külföldiekkel lehet tartani, és nem is azt szeretném, h vki érdemtelenül legyen itt, csak azért mert magyar - megjegyzem halkan, sztem Ilics is necces, mintha őt nyomná ez a teher, de még fiatal - csak inkább hihetlen, h lassan 10 évet nézve az 1 szem Ligetvárit kivéve nem volt magyar játékos aki megvetette volna itt a lábát, mindenki elbukott, és hogy ebben ki mennyire van benne, maga a játékos, a klub, nem tudom, csak szomorú, hogy 'ennyit' tud, ennyit 'ér' a magyar kézilabda.

Előzmény: FrancisBlade (5719)