birka_zoli
2022.02.01
|
|
0 1
5720
|
Igen, igen, egy szint fölött nem süllyedünk egy szint alá az okos mondás szerint. De ez lehet tényleg elkerülhetetlen, ahogy az eb is mutatta, ami jó volt és még működött a 90es években - egyetemistaként fent a régi csarnok kakasülőjén mikor a meccs előtt felrobbant a csarnok a sok konfettivel, az az érzés már nem jön vissza -, hogy szinte tiszta magyar csapattal ott lehetett lenni az élvonalban, az már mára nem működik, az egyetemes kézilabda ennyit fejlődött és ebben a magyar meg lemaradt. Értem én, hogy a szintet csak így, külföldiekkel lehet tartani, és nem is azt szeretném, h vki érdemtelenül legyen itt, csak azért mert magyar - megjegyzem halkan, sztem Ilics is necces, mintha őt nyomná ez a teher, de még fiatal - csak inkább hihetlen, h lassan 10 évet nézve az 1 szem Ligetvárit kivéve nem volt magyar játékos aki megvetette volna itt a lábát, mindenki elbukott, és hogy ebben ki mennyire van benne, maga a játékos, a klub, nem tudom, csak szomorú, hogy 'ennyit' tud, ennyit 'ér' a magyar kézilabda. |
Előzmény: FrancisBlade (5719)
|
|