Abdiás. Creative Commons License 2022.01.30 0 0 3976

És te ki vagy ,hogy el döntöd  én hazudok vagy, igazat

írok és hova tartozok !!

2013. december 12-én tértem meg a szó bibliai értelmében.

Megtapasztaltam azt a kegyelmet, amelyet Jézus  engesztelő áldozata valóságosan megad az embernek.

A megtérő ima után olyan könnyűnek éreztem magam, hogy meg kellett kapaszkodnom egy székbe, mert úgy éreztem, felemelkedem a földről........................ akkor tapasztaltam meg azt, hogy a bűnnek milyen hatalmas súlya van.

Valóságos bűnbocsánatot kaptam és a bűneim le lettek véve rólam.

Olyan volt, mintha addig egy szikladarabokkal megrakodott hátizsákot cipeltem volna, amit akkor levettek rólam.

Valóságosan megváltozott a természetem is........................... másként kezdtem beszélni, gondolkodni, cselekedni.....................

A bűnbocsánat és örök élet valóban kegyelemből adatik meg és ajándékba mindazoknak, akik hittel elfogadják Isten hatalmas kegyelmét, amelyet Jézus engesztelő áldozatában tett elérhetővé minden ember számára.

Néhány héten belül minden betegségemből meggyógyultam.

Olyanokból is, amikre az orvosok azt mondták, gyógyíthatatlan, krónikus betegségek.

Néhány hónappal azután víz- és Szent Szellem keresztségem is volt, aminek köszönhetően személyes kapcsolatom lett az Úrral.

A Szent Szellem vezet el minket minden igazságra, Ő a tanítónk és vezetőnk.

Felfedi előttünk az Igének a titkait, és feloldja az ellentmondásosnak tűnő kijelentéseket.

Ma sok ember abban a tévhitben él, hogy attól, hogy hisz Istenben, keresztény ember lesz............................. de ez nem igaz.

A kereszténység ott kezdődik, amikor az embernek valóságosan személyes kapcsolata lesz a Teremtő Istennel..

Ebből pedig egy nagyon fontos dolog következik: A keresztények nem azok, akik mesékben hisznek, hanem azok, akik az igében kijelentett dolgokat személyesen megtapasztalják.

A keresztények mindennél világosabban tudják, hogy Isten létezik, és mindaz, amit kijelentett, a színtiszta valóság.

Sajnos, a ma magukat keresztényeknek vallók közül a többség csak vallásos ember, akik nem képesek hitelesen képviselni Isten Igéjét.

A hitetlenek belőlük indulnak ki, és őket veszik alapul, amikor a keresztényeket akarják megítélni, holott az is könnyen előfordulhat, hogy még egyetlen egy - a szó szoros értelmében vett - kereszténnyel sem találkoztak.

Hogy hazudsz-e?

Én inkább úgy mondanám, hogy egy megtévesztett ember vagy, aki összetéveszti e világ istenét a Teremtő Istennel.

Ebben bizonyára nem a szándékosság, hanem a láthatatlan világ ismeretének a hiányossága áll.

Egyet jó, ha tudsz e világ istenéről, vagyis a Sátánról:

" Hisz maga a Sátán is átváltoztatja magát világosság angyalává. Nem nagy dolog azért, hogy az ő szolgái is átváltoztatják magukat az igazság szolgáivá."

2 Korintus 11:14-15.

A Sátán és szolgái meg tudnak úgy jelenni, mintha az Úr, vagy annak szolgái lennének, és akik szolgálják őket, elhitetik azokkal, hogy Isten küldöttei................................... de nem..........................

Előzmény: 11_11 (3973)