second Creative Commons License 2000.01.13 0 0 28
Bagolymondja, májdír!

Részemről a megtiszteltetés, hogy a szakdolgozatod(?) részleteiről beszélgethetek veled!
Nyelvészetről és arról, hogy az antropológiai elemzés elég teret kap-e vagy sem: te vagy a szakember, én annyit konyítok hozzá, mint hógolyó a parkettázáshoz. Úgy éreztem... te meg tudod! Nagy különbség! :)

Nyírő: Lehet, hogy rögzíteni kellett a távozását, de miért csak azt? Ennél szerintem sokkal fontosab információk kívánkoznának ide...

"ne feledd, hogy egyes igen fontos nyelvészeti elméleteket antropológusok hoztak össze"
Ezt köszönöm! Ezek szerint kinézted belőlem, hogy hallottam már e tényről... pedig sikerült újat mondanod... :))

WE <--> WELL: Ha a szervezet két néven is ismeretes, akkor az elején is célszerű lenne erről megemlékezni. (úgy emlékszem az lején csak a WELL forma szerepel...)

Kipontozás. Véleményünk továbbra is eltér. Ha az egyetemen így tetszik jobban, akkor ezt kell alkalmazni. A Word egyszerűen nem mérvadó szerintem ebben a tekintetben , mert nem tud gondolkodni, nem tud különbséget tenni szövegkörnyezetek közt. (Nekem aláhúzta azt, hogy őszintén szólva. Közölte, hogy ez sablonos kifejezés. Mondtam neki: anyukádat! (-: )

Moderáció: Ha kicsit összeszedetteb lenne a szerkezet, talán találnál olyan fejezetet, aminek részeként a modráció tárgyalható lenne. :)))

A japán utazás szintén azért lehet érdekes, mert olyan emberi viselkedést - ez a lényeg, nem? - mutat itt a Tasztalon, amit kint az utcán ugyanazok az emberek nem mutatnak feltétlenül. Szerintem itt olyan emberek is adtak Happének súlyos ezreseket, akik 50 Ft-ot nem adnának egy Fedél nélkülért.

Összességében azért nem "kötözködök" veled tovább, mert arra a célra, hogy a Tasztalról sosem hallott tanáraid száámára írj dolgozatot már most is jó az anyag... nekünk, akik amúgy jól ismerjük itt a dörgést, úgy is mindig lenne, valami hozzáfűznivalónk, kritikánk...
(Ha ambicionálod, ebből összejöhetne egy könyv (-: csak találj valakit, aki kiadja..)

Kérdésem: fogsz még a dolgozaton alakítani, vagy sürget a beadás?

Sec.

Előzmény: BagolyMondja (26)