Mennyi ideig volt a csapat játékosa, 5-6 év? Oké, h elvileg világsztár volt, de pl Iváncsik Geri egész életét itt töltötte, Ő tényleg a csapat ikonja, és megkinálták 'egy' utánpótlás edzői állással. Oké, lehet nem is az a típus, nem tudom beszél-e nyelveket, de nem értem ez a pozi miért járt automatice NL-nek? Itt semminek és senkinek nincs értéke, csak az számít, h ki kinek a komája v esetleg ki kiről mit tud, a teljesítmény nem sokat számít.
Megnéztem az Éleses videót, nem is tudom. Kicsit fura érzéseim voltak, most egy kívülálló sapka volt rajta, de azért ő is vastagon benne van a magyar kézilabdában, már megy vagy 15 éve a kézisulija, de nem kerültek ki onnét világsztárok, max jó nb1-es játékosok, tényleg van aki válogatott és ott kezdte? És mikor azt mondja, hogy erről és arról tudna órákat mesélni, akkor vajon megfogalmazna magával szemben is kritikákat?
Az Ő sulijában passzolnak szélre a lövők, nála milyen a védekezés, nála nem az akceleráltak dominálnak, nála van normál-alacsony lövő, stb.
Amúgy meg ezt rühellem, hogy ebben a mai világban semmire nincs idő, mindenki azt hajtja, hogy jó téma, erről is meg arról is beszélünk majd, aztán meg a nagy semmi, Pedig mi sem könnyebb ennél, egy telefon kell és ha nem csinál képet, akkor podcast, ha meg képpel, akkor évekig beszélhetne youtube vidókon keresztül. De az őszinte véleményét senki nem meri elmondani, mert ebben a közegben kell tovább dolgoznia, élnie. Pedig de jó lenne egy olyan vki-vmi, ami tényleg unásig beszélne ezekről a dolgokról, tényleg megkérdezne mindenkit és fel merne tenni kényes kérdéseket is. Álmodás ez...