Harvester Creative Commons License 2000.01.12 0 0 326
Sziasztok

A helyzet, hogy megrogyott a bal eleje a kocsinak. Nem tudom mikor és hogyan, csak kényelmetlen lett vezetni es balra húz a kormány. Elvittem egy noname szerelőhöz, megnézte és azt mondta, hogy az alsó lengőkar megrepedt es kijöttek a szilentek is. OK, autósbolt felhív, lengőkar felkutat (á' 12 ezer ) Aztan az ördög nem alszik, elvittem az Ivanicshoz is (van ott egy ismerős srác és ő mondta, hogy nézzük meg) Ránéz a szerelő es azt mondja, hogy megereszkedett vagy eltört a lengéscsillapitó tekercsrugója. Aláment és megnézte, a lengőkaron nem látott repedést, sem a szilenteken. (én is alámentem, én sem láttam...)

A feketeleves... két rugó cseréje + futóműbeállítás cca. 92 ezer forint. Ez itt a helyi nirvána. Hát nem rendeltem meg a javítást.... Aztán felhívtam az autósboltot, aszondja a rugó darabja 17 ezer (szer kettő = 34 ezer ) (van a weben egy angol volvo bolt árlistája, ott átszámolva 11 ezer a rugók darabja...)

Ti mit javasoltok? Vegyek két rugót és szereltessem be valahol óccsóér + futóműállítás, ez megvan egy ötvenesből vagy kuporgassak még mire összejön a zseton az Ivanicsos szereléshez? Biztos vagyok benne, hogy az Ivanics korrektül megcsinálja, de egy kicsit drágállom.

Vagy vigyem el egy harmadik szerelőhöz, hogy mostmár komolyan nézze meg mi a baja?

Bye
H.