Devfeco
2022.01.26
|
|
-1 0
779
|
Üdv mindenkinek!Aki tud segítsen,hogy hova tudok fordulni garanciális problémával! A hiba a már sokat említett hengerlekapcsolási rezonancia! Tudom a kéthengernek van ilyen jelensége,de nem tudom kinél mennyire jelentkezik!Nekem is 10000 km után kezdett el egyre jobban jelentkezni, addig is érezhető volt, de csak minimálisan,mára oly annyira,hogy sem 1400 sem 2000 fordulaton nem lehet élvezni az autózást,szó szerint elviselhetetlen, a gyereküléstől kezdve a csomagtaróban lévő dolgokig az egész karosszéria reszket,de nagyon! Az egyik szervízben jeleztem a hibát,a szerelővel kipróbáltuk,azt mondta hogy ez tényleg természetellenes,de mivel nincs hibakód nem tudnak vele mit kezdeni! Akitől újonnan vásároltam az autót,a cég tulajdonosa személyesen próbálta ki,ő is azt mondta hogy ez nem jó! Erre cseréltek benne egy kettőstömegű lendkereket 32000 km-nél, hogy hátha az. Ez sem jött be,azt mondták használjam, mert nincs rá megoldás mivel a porsche hungária szerint még nem érkezett ilyen jellegű panasz,így nincs is rá orvoslat! Pfu köszönöm! Egyik szervíz sem érti meg,hogy valami biztos,hogy elromlott,mert ez az autó nem ilyen volt, 10000 km alatt csak akkor lehetett észrevenni a kéthengerezést, ha rá néztem a kijelzőre. Kihez érdemes fordulnom? Független szakértő,fogyasztóvédelem,bíróság stb? Már nagyon tanácstalan vagyok! Köszönöm a válaszokat! |
|