Visszanézve a műsort, elnéztem ezeket a fiatalokat. Mindent megragadnak ezek a "munkában megfáradt" fiatalok, hogy egy kis "pihenéshez" jussanak! (Állandóan.) A lakás, mint egy csatatér, a fáradságtól csak fekszenek, minden úgy van jól, ahogy hagyják. De ha buliról van szó, belelkesül mindenki. De ilyen lelkesedést sosem láttam rajtuk, ha munkáról volt szó.
(A múlt héten egyik adás szinte minden jelenete az ivászatról szólt, a karakterek kezében minden jelenetben sörösüveg volt. Talán ez nem egy jó ómen!)
Nekem is fogytán a türelmem, ami Danit illeti. Annyira negatív az apjával, hogy még azt a jogot is elveszi az embertől, hogy az apa mellé álljon, mert sokszor nem lehet tudni, érteni, hogy egyáltalán jogos-e az, amit előad, amit csinál. Az anyja meg csak hallgat. Dani pedig olyan elánnal, olyan kiakadva ordít állandóan, hogy szinte már az ember nem tudja hova tenni az apa karakterét?!
Sajnos, a mindig határozatlan, csöndes Éva, az anya viselkedése sem hajtja az embert Jocó felé.
Igencsak furcsa volt a kialakult kép Daniról anno a drogozás kapcsn. Akkor ő sem volt különb a Deákné vásznánál, ezért adhatna apjának, anyjának egy esélyt a boldogságra. Mert így, ahogy leordítja az apja fejét, sosem lesz béke. Boldogság meg pláne! Átvette az apja régi szerepét? Mert most Ő terrorizálja a családját. Sőt, ő akarja birtokolni, az "én vagyok a férfi a háznál címe ?t!" :)
Érdekes, hogy az albiban meg milyen simulékony. Mint egy ártatlan kis bárány. Lesz belőle még farkas ott is.
Jocó, az apa karaktere azért kellett, hogy a cirkuszokkal kitöltsék naponta a műsor felét?! És hónapokig tudják vele nyújtani a töltelék nélküli jeleneteket?!