Gyorsan visszanéztem a tegnapi műsort, nehogy lemaradjak a az izgalmas dolgokról és ma ne tudjam követni a hallatlanul érdekes eseményeket! Most mosolygok! Vicc volt! :)
Ludmilla és Pityke jelenete annyira nagy hülyeség volt, hogy már szinte jó volt?! Azt hittem először, hogy kokettálnak egymással? De nem. Csak Ludmilla vetett szemet Pitykére. Szerencsétlen Pityke, nem vette a lapot, csak a segítő dámát látta. Még a belépő Timi is szemet szúrt, hogy az anyja mit akar Pitykétől?! Ha Ludmilla rámászott volna, akkor sem vette volna a lapot, hogy "jótevője" mit akar?!
Ezért nem kellett volna őt a legszembetűnőbb helyre beültetni a nagyeszű nagyságának. Azt hittem egy pillanatra, hogy Pityke az alig falatka terítő lelógó sarkával akarja majd álcázni magát, magával rántva az asztal tartalmát?! Még az is jobb lett volna, ha Pityke feláll és kisétál az ajtón, Sótonyi előtt megáll, " kacag " egyet, amitől az ezredes egyébként is falra mászott mindig és jó napot. De ez túl egyszerű lett volna. Így van miről beszélni és Ludmilla is facéron kavarhat tovább a faluban.
Ahol bizisten mindenkinek van egy kis stickje. Sőt van akinek egy kicsivel több is! :)
Nem hiába jönnek majd a látomások, fikciózások?! :)