csn Creative Commons License 2000.01.12 0 0 5
Nem igazan ertem az egeszet.

Nem neked kell bizonyitani a dolgokat, hanem a banknak.
Anno befizettel (utaltal) a szamladra penzt. Errol van (kell hogy legyen bizonyaltod). Ezutan a BANKNAK kell bizonyitania, hogy hova lett a penz. Ha nincsenek hiteles dokumentumai, hogy ilyen-olyan terhelesekkel jogosan csokkentette a szamlad, akkor nincs mese: a bankbnal van a penzed es barmit mutat is a kivonat (lehet hogy tenyleg elszamolta a szoftver a kivonat teteleit), azt neked oda kell adni.
Egesz egyszeruen kerd a penzed, ill. kerd a terhelesek jogossagat igazolo dokumentumokat. Legyen nalad az elozo havi (meg stimmelo) kivonat, az azota vegzett tranzakciok igazolasai (vasarlas, ATM), szoval minden.
Az internetes (home-bankingos) tranzakciokrol termeszetesen csak minimalis bizonyito ereju nyomtatasokat tudsz bemutatni, de ezeket szigoruan konyvelnie kell a banknak. Ha ugyanaz a terheles ment el tobbszor valami miatt, azt eleve ki kellett volna szurnie a banknak szerintem.

Kivancsi vagyok a vegeredmenyre. Mondd azt hogy eletbevagoan fontos a penz, most azonnal jarjanak utana a dolognak, talan ezzel felgyorsulnak az esemenyek. Ha nagyon nem megy, emlitsd meg hogy delutan talalkozol egy ujsagiro ismerosoddel, neki lesz szuksege a lovera, es marha ideges lesz, ha nem lesz penz... :) talan meg cikket is ir errol.

Osztalyvezeto alatt ne elegedj meg senkivel, nem biztos hogy kelloen fognak foglalkozni a problemaddal.