fargo Creative Commons License 2000.01.11 0 0 15
Sonyt - NE! Én kaptam egyet, két hét után elkezdett gagyizni, nem adta ki a kazettát, csak ha kihúztad a konnektorból, akkor is elszaggatta és összegyűrte a (sosem videotékás) szalagot. Kéthetente vittem szervízbe, mindig visszaadták, hogy ennek semmi baja, de otthon a harmadik lejátszásnál megint megszívatott. Sokáig nem sikerült a szervízben produkálni a tüneteket, pedig a kijelzett hibakódot is elvittem nekik, ôk mindig kioperálták a kazettámat, s visszaadták a magnót. Úgy az ötödik alkalomra végre sikerült bemutatni a hibát, erre végre megjavították, valami görgôt cseréltek benne. Ekkor, mivel elismerték a hibát, ki akartam cseréltetni a gépet, illetve visszakérni az árát, de nem voltak hajlandóak, csak egyszer pecsételni a garancialevélre, mivel javítás csak egyszer történt. Pedig 5x voltam ott vele.

Javítás után három hónapig működött, aztán megint beadta a kulcsot, megette a kedvenc filmemet. Azóta csak a TV-t támasztja, majd veszek egy másikat, ezt meg ha lesz idôm, lenyomom a szervízesek torkán.

Ja, ahol vettük a videót, ott elárulták, hogy ez ezeknek a magnóknak a szériahibája, csak a g**i Sony szervízek nem akarják elismerni, kivárják, amíg lejár a garancia, és akkor jó pénzért orvosolják a porblémát.

SONYT NE!