Prof Creative Commons License 2000.01.11 0 0 691
Breki!

Szeirntem alapokat tud, és ez most nekem fontosabb, semmint tovább keressem az amúgy is megfizethetetlen tökéletes órát. Én több éve hordok tépőzáras szíjat, azt nagyon megszerettem, fém szíjas órám tizenvalahány éves koromban volt utoljára, akkor a szar minőségű, még valami nagyon allergén anyaggal felületkezelt szíjtól szépen kipattogott a csuklóm. Azóta nem hordtam, de a Sphere és benne Sharon csuklóján a brutál nemtommilyen búváróra (azóta sem tudtam kideríteni, mit is hordtak) eléggé megihletett. Bár gondolkozom párhuzamban a másik két eshetőségen is (tehát a szetten).

Neked inkább azt javallanám, hogyha fent jársz, ne feltétlenül Fortis szíjat vegyél, hanem a Petőfi Sándor utca elején (vagy lényegében bárhol az „ékszerésznegyed” boltjaiból) egy neked tetsző cápabőr szíjat. Valamivel olcsóbb, mint a Fortis saját szíja, alapból biztonsági zárral árulják, sokkal jobban bírja a nedvességet (izzadást is), mint a szarvasmarha/sertésbőr szíjak és valamivel tartósabbak is. Bár fölrakatni úgyis csak a Poenban tudod.

És hát igen. A vastagság. A minap olvastam egy tesztet valamelyik nagyobb Fortisról (Flieger sorozat), és az ipse a saját csuklóját 6,5-7 collosra írta. Namost ez ugyi egy vastagabb női csukló (kb. 16,5--18 cm), és ezen szerinte jól mutatott az óra. Hát, nekem nincs kifejezetten brutális csuklóm, de még az általam kiválasztott viszonylag kicsi és vékony óra is elég dominánsan terpeszkedett rá.

De mindenképp jobb érzés volt, mint a Casio műanyag semmisége... :-)

Agh. Mikor lesz már április...

U.i.: Ja! Akinek kell a Fortis árlista, sikítson, küldön privátban (Word).

Jólét!

Prof

Előzmény: BREKI (690)