Underworld Creative Commons License 2000.01.11 0 0 42
Engem nem erint fajdalmasan a dolog, mivel az elso resz ota (1-2) resz kivetelevel mindet lattam a PRO7-en, ahol most az 5. sorozat megy. Gondoljuk vegig, hany abszolut vegetativ idiota musor letezik, vagy letezett, ha csak ezt a kategoriat nezzuk. Az X-aktak annyiban kicsit uttoroek, hogy a veget mindig nyitva hagyjak. Felsoroljak a szubjektiv velemenyeket, elmenyeket, aztan annyiban marad. Mulder mindig hisz, Scully nem, a ket karakter tukrozi az embereket. Az egyeb szereplo pedig az igen es nem kozotti finom arnyalatokat mintazzak meg (lasd the lone gunman!).

Csak gondoljunk vegig azokra a dolgokra, amelyek Mo-n tortentek, es amelyeket Egely doktor & friends vizsgaltak meg. Ezek megtortent esemenyek voltak, mindegy, hogy para volt valoban, vagy nem. Ha te lettel volna, mondjuk egy gombvillamnal mit tapasztalnal ?

Kiszallsz a helyszinre, az egyik ezt mondja, a masik azt. Ahogy valoban megtortent, a hatosagok akadalyoztak munkajukban. Szubjektiv elmenyeken kivul gyakorlatilag semmi konkret nem volt a kezukben. Nem ez az X-aktak ? Jo, ki van szinezve egy kicsit a sztori, na de igy elvezetesebb. A szereplok nagyon jok szerintem. Nem vagyok egy x-phile, csak egy szimpatizans.

Az attetel indoka nevetseges. (es ha a hattertortenet igaz, akkor rotfl :P ) Kuldd a gyereket aludni, mielott kezdodik, az iskolakban is ezt mondjak, nem? Szerintem egy-ket sorozatban, vagy akar sci-fi magazinban tobb baromsag van, mint az x-aktakban.