zsibiro Creative Commons License 2022.01.22 -11 2 32199

Kedves Veterán! Szerintem ez a fórum alapvetően egy adok-veszek csoport. Kereslet és kínálat... Tájékoztatás és tájékozódás adott termékekről, árakról...

Hogy ezek a cuccok mikor jelentek meg először vagy másodszor vagy harmadszor és mennyiért - mennyiben érdekes és fontos? Akit érdekel nézzen utána. Lehet, hogy négy éve, öt éve, három éve is meghirdettem, de mivel nem volt kelendő, tovább használtam, szeretgettem és szeretgettek és így tovább, és így tovább...

Sőt, és ezt csak zárójelben jegyzem meg, ha ez lenne a következő kérdés: az, hogy miért, mi okból akarja valaki eladni valamijét, engem nem nagyon érdekel. Egyrészt amit leír nem biztos, hogy igaz (váltok, nem használom ki, padlón vagyok, hagyaték, béna vagyok) - a másik: nem ár befolyásoló tényező sem vevőként, sem eladóként ennek fejtegetése (legalábbis nálam)

A termékek minősége, a hirdetésben közöltek valóság tartalma a legfontosabb - az árra majd reagálnak így vagy úgy. És ez természetes. Az alkudozás is, bár nem ezzel a stílussal: "tesókám - mennyit engedsz a feléből?" Mind az eladónál, mind a vevőnél vannak határok / a tárgyalásnak, megbeszélésnek anyagi keretei (is)

Előzmény: lp3 (32197)