Savanyú Jóska Creative Commons License 2000.01.11 0 0 3
Szóval a bizonyítékok. Hát ez eléggé nehéz ügy. Azt könnyen tudom bizonyítani, hogy vettem fel pénzt. De hogy nem vettem fel??? És hogy a neten mikor milyen megbizasokat adtam? Sőt, még azt sem tudom bizonyítani hogy jelenleg mi van a számlámon. Mivel bizonyítsak? Lelopott képernyőképekkel? Azt pillanatok alatt át lehet szabni. A másik amire gondoltam, hogy lementem a komplett IP adatforgalmat fájlba, miközben a banktol az egyenlegemet kerem le. Ez egy titkositott adatfolyam (SHTTP). Nem ertek a kriptografiahoz, a témában műveltebbektől kérdezem: ez er valamit (a felhasznalonevemmel, jelszavammal egyutt), vagy ilyent is keszithetnek magamnak, a bankra valo konnektalas nelkul is?

Masik kerdesem a penzugyi szakemberekhez szol. De ezt mar igyekszem optimistan fogalmazni. Szoval tegyuk fel hogy megkeresem az illeto banki rendszergazdat, es mondom neki, hogy egy lada sorert ugyan irja mar jova azt a fel milla kamatot, ha mar ugyis kijott az egyenlegertesiton. Akkor a Torzsasztalon sem arulom el a bank nevet :-) Szoval tegyuk fel lezsirozzuk a dolgot. Feltunik-e ez a bank szamviteleben? Elviekben igen(nem egyeznenek az eszkozok-forrasok), de gyakorlatban gondoltam.