Savanyú Jóska
2000.01.11
|
|
0 0
topiknyitó
|
Sziasztok!
Ha nekem meséli valaki, nem hiszem el, így joggal számíthatok arra hogy ti sem fogjátok. Főleg hogy volt ez a hülye OTP-álbizonylat. (Vagy állítólag ál-, mindegy) Szóval az történt velem hogy lenullázódott a számlám. Bár előtte rendszergazdaként én nyugtatgattam az ismerőseimet, hogy ugyan, ez nem történhet meg...
A bank nevét egyenlőre nem akarom leírni, több okból. Ezt később még megváltoztathatom, de ha leírom azt már nem.
A lényeg hogy internetes tranzakciókat is lehet végezni, meg többféle megtakarítási forma között lehet pénzeket mozgatni. Pénz ilyen módon nem juthat ki a rendszerből, viszont az internetes akciókról nincs semmiféle bizonylatom, bizonyítékom. Így azt sem tudom bizonyítani, hogy a pénzem tényleg azon a számlán volt, és nem egy másikon (ami kevésbé jövedelmező) Tehát a fekete-doboz módszer csak részben működik (adott pénzt bevittem, az valamilyen formában ott kell legyen). Mindenesetre katasztrofális kár nem ért, dec 31.-én kb. 143eFt változott át egy szép kerek számmá... (folyt. köv. perceken belül, de most mennem kell.)
Moderátorok: természetesen vannak bizonyítékaim, ha kényesnek tartjátok a topicot írjatok mailt mielott leszednetek! (Koszi) |
|