Bamberg58 Creative Commons License 2022.01.20 0 5 1490

https://24.hu/sport/2022/01/20/ferfi-kezilabda-eb-eles-jozsef-fazekas-nandor/

Meg kellene nézni, hogy a többi válogatott hogy a túróban ért utol ennyire minket, például Hollandia, amelyet nevetve vertünk meg három évvel ezelőtt, vagy Portugália, amely iszonyatosan feljött, ugye Izlandot tudtuk, hogy milyen erős, és láttuk a többi csoportot. Azon kellene gondolkozni, összedugni minden edzőnek a fejét, hogy jó-e a kiválasztásunk.”

Sajnos a világ elment egy teljesen más vonal irányába, hiszen a holland csapat 182 centis átlagmagassággal elvert minket, akik közel 2 méteres, 195 centis játékosokkal rendelkezünk. Izland szintén. Van min elgondolkozni” – fogalmazta meg őszinte véleményét Éles József.

Amikor ezt meghallottam, hogy a csapaton biztos nagy a nyomás, mivel kint volt 20 ezer ember, és a megfelelés kényszere nyomta őket agyon – erre én azt mondtam, hogy ha ez nyomaszt, hogy kimegy 20 ezer magyar ember egy mérkőzésre, akik tombolnak, és óriási a hangulat; ha agyonnyomja a tét a játékost, akkor a címeres mezt le kell adni. Mert ez azt jelenti, hogy az illető nem tud ilyen nyomás alatt játszani, és valószínű, hogy nem ebbe a keretbe való” –