Sziasztok,
Újra beírom a tapasztalataimat, hátha segít valakinek!
Sikerült megszabadulnom a legutolsó kőtől is, igaz nagyon nagy fájdalmak mellett! DE... természetes úton: Most nagyon boldog vagyok, végre érzem, hogy a jobb és baloldalam is ugyanolyan "könnyű" A baloldalamon mindig éreztem, h van ott valami, ami nem jó, most ez az érzés megszűnt :)
Tudom, sokan kinevetnek, de gondoljátok át elsősorban az életeteket: Isztok eleget, mozogtok eleget? Ülő munka...??
Másik nagyon fontos: bal oldal a női, a termékenység oldala, jobb oldal a férfi oldal- Melyik oldalon van a követek, hol van a gond az életben??? Pl. Termékenység: nem jó munkahelyen vagyok... Hát ez a mai világban sajnos sűrűn előfordul.
De hogy ezeket félretegyük:
Első kövemmel sajnos műteni kellett engem.
Második kövem, amikor elindult, akkor is elkezdtem szedni a doki által felírt Rowatinex+Nospa kombinációt....nem sokat használt.
Ekkor ajánlottak egy természetgyógyászt, aki azt mondta, jó szedjem még ezeket, de álljunk át a teákra és ezeket folyamatosan hagyjam el...(nem volt vesztenivalóm, már láttam magam előtt, ahogy újra visznek műteni)Úgyhogy én így cselekedtem! Egy 6 összetevős teakeveréket kaptam. Mellé életmódtanácsadást: Kerüljem a húst, a tejtermékeket, és bizony a hússal és ezekkel az állati fehérjefogyasztásomat minimalizáljam le!!! Egyek inkább: bab, csicseriborsó... -> Vegán étrend lenne talán a legjobb :)
Kakaót, csokit, ha lehet felejtsem el, ha mégis ráéheznék: 70 és afölötti kakaótartalmú étcsoki, de abból is egy kocka...
Amivel ezt kiegészítettem: mert olvastam egy másik gyógyásztól: együnk egész nyáron görögdinnyét: nagyon jó vesetisztító!!! :)
No szóval én 2020 óta nem szedek rowa+nospa... eszembe sincs! Ha jönnek a panaszok, nyomom a teát, könnyítek az étkezésemen, átállok az alig húsra, kerülöm a tejtermékeket, sok zöldség, hogy a szervezet tehermentesüljön.
Bevált!!! Ez idáig mindig. Persze, ami fontos még: nagyon sok folyadék, de ez alap.
Úgyhogy a műtétem óta hálistennek csak azért találkoztam az urulógusommal, hogy elmondhassa újabb követ hagytam el. Így találkoztunk 3* :)
Mindig fölírta, hogy szedjem a gyógyszereket, de ha azt betartottam volna, már szerintem rég fekéllyel is bent feküdnék!
Ja és még valami, nekem is ajánlva lett a HCA!!!!! :)
Félreértés ne essen, senkit nem szeretnék lebeszélni a gyógyszerekről, isten mentsen!!! Hanem mindenkit arra szeretnék rábeszélni, hogy nem árt az urulógus mellett, ha tehetitek egy természetgyógyásszal konzultálni! :) Aki, ha a szakmájában jó, tud nektek segíteni, és előbb_utóbb, újra panaszmentes életet fogtok élni! :)
Mindenkinek gyors gyógyulást!!!!!