I.Blasius Creative Commons License 2022.01.19 0 0 11885

"Egy kicsit furcsa nekem ez a 70 km/h utazósebesség, mert az életveszély Budapesten egy egy gyorsforgalmin vagy főúton, városon belül."

Annyira azért szerintem nem vészes, meg ahol a forgalom nagyon megkívánja (pl. Árpád híd vagy a 11-es út Budakalász után a Keeway szervíz felé:)), legfeljebb megy az ember pár km-t 85-90-el óra szerint, amíg valaki szorosan mögöttem jön. De ahol nem annyira szűk az út, nincs gáz a 70 km/h-val sem szerintem, hamar leelőzik az embert egy 70 cm széles robogón. Amúgy vettem egy villanyrobogót is, azzal max. óra szerint 52-vel lehet menni, de néha csak 48-cal. Na azzal pl. valóban nem olyan vicces 2x1 sávos gyors főúton menni, így tegnap pl. a Jászberényi úti felüljárót nem élveztem felfelé, hiányoltam a Keewayem "erejét".

"Gondolom mehetnék vele 80-al is, de tényleg nem akarom széthajtani, ha majd pár év múlva eladom, jó szívvel adnám el, és nem széttaposva."

Szerintem ha bemelegszik a motor, meg normálisan cserél az ember olajat, nem amortizálja annyira a robogót a gyorsabb menet. Sokkal jobban gyilkolja a robogót szerintem a rossz út, nekem 10 ezer alatt cserés lett a lengéscsillapító elöl-hátul. Anno így volt a Benelli Pepémben is, így ahogy elnézem, a teleszkóp beszállítója elég szar a Keeway csoportnak, én ezt érzem a robogóm leggyengébb pontjának.

Előzmény: intelcore2 (11884)