a8lang Creative Commons License 2022.01.18 -1 0 41681

Az eqs belső nyilván sokkal szebb mint a régi model s belső, nekem főleg a műszerfallal van bajom az valami szörnyűségesen néz ki.  Viszont az eqs nagyon ocsmány kívülről és egy alacsony teherautó gyakorlatilag 2750kg az önsúlya. Egyszer már volt közel ilyen nehéz autóm az LS600h Long ami csak 2600kg volt de szörnyű volt, 2,2-2,3tonna felett nagyon érezni hogy nehéz egy autó.

Nekem ha választani kéne model s kéne persze nem ez a régi raven, hanem a plaid vagy akár egy új long range, annak már elég jó a belseje, dizájnban is meg tudásban anyagokban teljesen vállalható.

Ja meg sokkal jobban megy, az új sima alapmodell mint akár az amg eqs, nemhogy az 580-as, nekem meg az is fontos hogy ha rálépek a gázra akkor meginduljon és ne fél óra alatt gyorsuljon fel. 4,5s 100-ra gyorsulás nem egy dinamikus valami manapság, főleg a magasabb tartományokban.

Plaid már érdekesebb, mert drágább közelebb van a mercihez árban, de még akkor is inkább az 40M-ért mint az eqs 60-70M-ért, és hát menésben sehol sincs ahhoz aztán végképp.  Longrange is jó lenne csak felárazták a közelmúltban 15ezerrel.  Egyébként szerintem rengeteg vevő van a model s-re még talán x-re is csak nincs autó. Ha ezt folytatják és éveket kell várni rá közben meg jönnek a többiek akkor már nem fog kelleni senkinek mert végképp kimegy a divatból. Kívülről szerintem szép autó, pont annyit modernizáltak rajta amivel még ma is megállja a helyét, a belseje volt nagyon ocsmány(tudom itt áll a garázsban), főleg hogy nincs semmi pakolóhely az utastérben sehol. Az újban ezt teljesen áttervezték, ott egyedül a yoke nem tetszik.

Nézz meg egy alap eqs beslő hyperscreen nélkülit, az nem túl impozáns.

Előzmény: mica-r (41671)