Áhh.. nemisúgyvolt. És még halvány köze is kimutatható a nőhatalommal szembeni változásomhoz.
Most már elég régen volt, hogy egy egészen jól sikerült könyv végén találtam egy mailcímet.. és küldem egy dícséretet. És.. kaptam rá választ is.
Érződött hogy nem szokványos a gondolatisága, de volt kedvem hozzá - és kiderült hogy egy Asperger-szindrómás elmében is tudok kíváncsiságot ébreszteni. Kiderült az is hogy Amerikából ír, kiderült hogy volt forgalmista az általam szinte mindennap jár vonalon, kiderült hogy az istenhiténél csak a nőkben való hite a nagyobb.. és még egy csomó minden. Többek között az is, hogy van egy saját internetes fóruma. Én mentem oda is endrebá -nak.
De ő ott ószövetségi isten volt, ezért hívtam segítségül azt akit a legnagyobbként szeretek az istenhit témájában itt a Zindexen - és azt akit a legnagyobbként ismerhettem (ha személyesen őt nem is) az erőből történő indexezés terén. Nnna ő volt valamikor hümér nick ... is.
És minden egészen jól ment.. amíg fel nem borult a házasságom. Utána hosszú időre kikerültem a baráti társaságaimból, köztük ebből az amerikai magyar nyelvű fórumból is.
Mire feléledtem, addígra azt már nem is találtam.
Fügicét azóta is szerethetem, azt a nemisbarátomat meg időnként megtalálom és kérek tőle ezt-azt.
És segít is..
Amerika meg újra kegyetlenül messze van.