Hali mindenki.
Bocsi, hogy csak most írok, de volt egy kis dolgom, tegnap meg reparálták a topicot.
Prof
MEGVAN az új órám. Végül egy Fortis Flieger Chronograph Automatic-ot vettem. Teljesen vegyes érzések kavarognak bennem. Ez az első automata órám, és vannak dolgok amiket még meg kell szoknom. A POEN ban vettem rengetegsok pénzért (ahhoz képest amit egy normális ember adna érte), de már az indulás sem volt teljen frankó.
1. Ha két három nappal hamarabb megyek 30000 Ft ot spórolhattam volna ugyanis áremelkedések voltak. Ha még nem hallottad ezt kalkuláld bele az óravásárlásodba.
2. Olyan dolgokat mondtak az automata órákról, hogy ide le sem merem írni. Kb olyanokat, hogy örüljek ha körülbelül todom, hogy délelőtt vagy délután van és mág egy csomó hasonló dolgot amivel nem kellene traktálni egy vevőt aki akkor költött el valag pénzt. Teljesen elkeseredtem. Hála istennek az utóbbi napok személyes tapasztalatai alapján ez csak hozzánemértés lehetett, mert a valóság hála istennek nem ez.
A másik érdekesség a méret. Egy kis májkrémes doboz acélszíjjal. Ezt nagyságot még tényleg szoknom kell.
Én minerál üveg hátlappal kértem mert bár igy csak 50m ig vizálló de legalább látom a szerkezetet. Viszont a hátlapra így nem került egyedi azonosító sorszám. Az ilyen órákban ez hol van?
Kurafi
Bár sok időm még nem volt teszetelni, de 24 óra alatt 1 másodpercet késett. Ez idő alatt testhőmérsékleten végig a kezemen volt. Ez ezért nem túl rossz.