Amúgy mindez sokkal kevésbé lenne ciki, ha nem itthon játszottak volna. Mert ha azt nézzük,hogy két komoly csapattól kaptunk ki, nem sokkal, az szerintem nem rossz teljesítmény. Szoros meccseket játszottunk, még gyenge játékkal is.
Viszont egészen röhejjes hibák mutatkoztak. Az, hogy a csapatkapitányunk konkrétan semmit nem tesz hozzá a hazai eb-hez, szerintem nagyon gáz. A duma ment a meccsek előtt, de a pályán kéne bizonyítani. Székely sem volt túl jó, de benne azért volt néhány védés.
Ilyet, hogy úgy állunk fel csomó ideig, hogy Bodó és Máthé a két kettesvédőnk.. Egyikük sem tud védekezni, Bodó konkrétan be van oltva védekezés ellen szinte. És akkor van baj, ha ezek a játékosok elől nem tudják kompenzálni a védekezés gyengeségét. Márpedig a nagy arcból már az lett, hogy Máthé erősen minuszos, az a kritikus hetes nagyon csúnya volt megint... Bodó meg fejben egészen egyszerűen megzavarodik ekkora tehertől. Olyan dolgokat művelt, hogy azokért például az edzői stábot nem lehet okolni.
Lékai... nagyon égett benne a tűz, és voltak periódusok, amikor tényleg sikerült is vinnie a hátán a csapatot, de aztán kibukott megint, hogy miért nem TOP irányító ő. Mert a legfontosabb periódusban megint indokolatlanul szórta a labdákat, nem gondolkodott. Kovacsics-érzésem volt.
Bánhidi klasszis, ok. Na de Rosta miért van ott a válogatottban? Néha az az ember érzése, hogy csak a neve miatt, mert amúgy lehetőséget nem kap. Ki kéne már lépnie Bánhidi árnyékából és keresni egy helyet, ahol nem a tartalék szerep jut neki.
Egy világverő csapatot ez a közeg feldobott volna, lubickoltak volna, nem pedig megrémít. Hogy mikor lesz legközelebb ilyen lehetőségük... ebből a csapatból szerintem már soha senkinek.