BagolyMondja Creative Commons License 2000.01.10 0 0 11
Kedves SmartAss mesterem!

Szandekod nemessegehez nem ferhet kerdes, es tenyleg tudom, hogy a puszta segitseg szandeka vezetett.
MInt emlitettem, ez itt nem a vegso allapot, inkabb csak egy koztes, sok szempontrol meg nem volt szo. Tenyleg epp a te Mit jelent nekem a Torzsasztal? topicod az egyik, amit - epp az altalad emlitett okok, tehat a motivacios kerdesek miatt - elemezni kene reszletesen, de ez benne is van a doliban, vagy ha nem, akkor mindenesetre benne volt a tervezetben, amit nehanyan olvastak, szoval TUDOK ROLA!!! :-)))
Az is igaz, hogy szemelyesebbe kene tenni a dolgot, ez is a kovetkezo lepes feladata, nem gondolom, hogy csak Wagner ur lenne (itt van peldaul ez a SmartAss, na az egy halali pofa...), de nem vonhatod ketsegbe, hogy az o szerepe egy kicsit mas. Implicit vannak benne az altalad betegesnek nevezett felhasznalok (nekem kicsit durva ez a terminus, de mindegy). Pintyokerol nem tudtam, hogy vegleg off, arrol se, hogy van erre lehetoseg (egyszer, az osidokben mintha udvaroltam volna neki, de erre nem eskuszom meg :-)
Budapest-videk temat erintettem kicsit, de ezen tul max. a talalkozok elerhetosegeben latom a kulonbseget.
En ugy gondoltam, irtam a talalkozoknak a tasztalra gyakorolt hatasarol tobb helyen is, meg a kapcsolatokat is erintettem piciket - ezeknek epp a nehezen kutathatosagat kellett gyakran alahuznom, ha emlekszel. Nem tudhatok, es nem is akarok tudni minden kapcsolatrol, mivel nem biztos, hogy ez ram tartozik.

Koszonettel: BagolyMondja

Előzmény: SmartAss (10)