birka_zoli Creative Commons License 2022.01.14 -3 2 618

Perszehogy, már miért ne szeretném? Épp ezért is írok itt mindenfélét, mert nagyon arconütött ez a tegnapi, én is elhittem, hogy itt a bab is hús, de mégis miaszart írjak, ha ez az elejétől a végéig volt tiszta szar, najó Székely, Pedró jó volt, meg egy kicsit Hanusz, Bodó, Lékai.

Én már csak ilyen vagyok, nem ülök fönt a kézilabda olimposzán és nézek le szenvtelenül a sok analfabéta hülye forumozóra, majd odavetem nekik, hogy szarok vagytok, mindent rosszul láttok, itt az igazság nálam.

Hát nem, ha látok és gondolok egy csomó szar dolgot, ha szarul érzem magam és emiatt járatom az agyam, hogy vajon mi a gond, akkor fogom magam és leírom. 

Nem áltatom magam azzal, hogy ez a csapat vb 5., mert a tegnapi teljesítményükkel épp azt tették zárójelbe, ez kábé olyan mint ha a próbák alatt szuperül megy a darab, a főpróba zajos siker, vb 5. hely, de a premier bukó. Ettől még lehet jó ott mindenki, a szép új színház a rendező, a színészek, a stáb, sőt még lehet a többi előadás is megmenti a darabot, de a néző had mondja már el a véleményét. 

Mit írjak Bánhidiről, ha meccset csak 'ilyenkor' néző rokonom azt mondja rá, hogy pocakos? Mondjam, h rosszul látja, ettől még ő a világ legjobbja, hát nem, max egy szint Fabregas, Pekeler, Wiencek trióval, stb, stb. 

Előzmény: objektív3 (603)