SmartAss Creative Commons License 2000.01.09 0 0 10
Bagolymondja,
Elolvastam, nagyon tetszett, sőt, teccett, gratulálok.
Az 57. oldal első sorában van egy helyesírási hiba: ...több témában...

Egy témát kihagytál, és ez több megállapításod igazát is megkérdőjelezi: a betegeket, és már-már, és tényleg paranoiásokat. Ragika és hatásai, ARK megérne egy misét, Pintyőke és ezer nickje szintén. Őt egyébként végleg kitörölték, úgyhogy nem igaz, hogy ilyenre még nem volt példa.

Én a helyedben írtam volna a Budapest-vidék témáról is, ami több vonatkozásban is megjelenik, és befolyásolja a Tasztal életét, témáit.

A teljesség, és az érdekesség kedvéért részletesebben bemutatnék néhány jellemző személyiséget. Vannak eléggé meghatározó egyéniségek, csak virtuálisan, és virtuális/IRL is, nem csak Wágner úr.

Irsz ugyan sokat a talikról, de nem tárgyalod hatásukat az asztalra, márpedig szvsz igen komoly hatással voltak/vannak rá, több tekintetben is.

Nekem hiányzik kicsit a "színfalak mögötti" élet is, számos kapcsolat született/halt el az asztalon.

Nagyon hiányolom a népség motivációjának lényegesen alaposabb elemzését. Kinek mit jelent az asztal, miért jött, jár ide, mire pótlék? Ez meghatározó a tagok viselkedésében. Erről igen szuper topic is volt (természetesen az enyém), sok érdekeset találsz ott erről.

Remélem érzed, hogy ezeket segítő szándékkal írtam le, nem cikizni akarlak, a dolgozat tényleg nagyon tetszik.