Sztem meg nem teljesen korrekt, 2 okból legalább, egyrészt ide írhat mindenki is, persze leszólni is lehet őket, de nem kézilabdadoktori ide a belépő, hanem egy sima regisztrálás.
A második, ahogy már írtam, a jelenlegi és az őszi Bánhidi perpill nem a világ legjobb beállósa, sose volt az, max top 3.
De most lassult, rosszabb lett a lövőstatja, több lett a súly és az arc meg a reklamálás.
Ahogy EV is mondotta volt, Ő még tápászkodott fel és reklamált - jogos v nem, de úgy sincs akkor ott konkrét értelme, hozadéka lehet +-, bírótól függ - miközben a kis mitugrásdz már a mi hatosunkon rohasnt nreki fejjel a falnak. A 'Kis Miki' meg sztem legalább 70% Bánhidi, pl. sokkal technikásabb, ha nem ülne és hízna a szegedi kispadon, csodálkoznál.
Inkább az a borzasztó, hogy két atipikus klassszis és egy jó iparos csapat, fegyelmezett hiba nélküli játékkal lenyomott minket, páran tudták, h ez meleg lehet, csak senki nem sejtette és nem merte elhinni.
De most nekicsapódtak a gödör aljának, megkapták a kijózanító pofont, reméljük innét már csak felefelé.
És persze Ők jó játékosok, csak éppen mindenkinek teleszalaladt a gatya, kvázi a 2-3 világverseny pont a tegnapi nap miatt mind nem számított, mindenki azt mondta, hogy oda elvárások nélkül, tét nélkül mentek ki, mert az felkészülés volt tegnapra, és tét nélkül sokkal könnyebb jónak lenni, és ebben igenis hibázott mindenki!
Szóval nem csak ez a felkészülés ment xarul...