Azért Zénó, attól eltekintve, hogy századosnak képzeli magát, egész ügyes nyomozó... A borostyán követ is ő találta meg a határon, ha jól emlékszem ő jutott el az ukrán iskolához, ahol a röpiratot nyomtatták, és most is ügyesen átvizsgálta a köpenyt, a fegyvert is ő találta meg... Az más kérdés, hogy jól össtzefogdosták a bizonyítékokat, de ezt már megszoktuk.. Szóval sztem jobb sorsra érdemes, még ha időnként komplett hülyeként is videlkedik...
Lajos viszont egy orbitális barom, nyilvánvaló volt, hogy a sirköves nem hagyja annyiban, hogy a szeme láttára elhajtott a furgonnal, kár volt tagadni... Az viszont érthetetlen, hogy a határőrök csak úgy otthagyták a kocsit a susnyásban, ahonnan bárki símán elviheti, még ha nem is tudták, hogy mennyire értékes a rakománya... Már rég biztos helyre kellett volna szállítani..
Továbbra se értem, hogy Róza mért nem avatja be a terveibe az unokáját, inkább hagyja, hogy belevágjon a tök reménytelen szöktetésbe, amivel csak még reménytelen helyzetbe hozza (hozná IRL) a szerencsétlen anyját.. Illetve értem, ezt a jelenetet is be akarják tenni a sorozatba, aminek aztán végül úgyse lesz semmilyen következménye. :D