Greg34
2022.01.14
|
|
0 0
49374
|
Az igaz hogy a sima MOL-os (B7) Disel ment bele eddig. Szemeztem a másik azt hiszem 578Ft/ literes csudával, de legközelebb akkor rá is próbálok. Ma reggel újabb kihívás következett, no nem a kiskocsi által, hanem a természet jóvoltából. Itt keleten tombol a tél, jéghideg van, reggelre meglepi is várt minket, ónos szitálás formájában. Gyalogosan is csúszkáltunk, rettenetesen csúszik minden. S jégpáncélba burkolódzott minden. Fa, fű, virág, autó.. Na gondoltam, nagyon jó lesz. :D Októberben vásároltam négy felnire szerelt 145/60 R13-at. Igaz nem túl acélosak, 40 ezer Ft volt cakli pakli, de kettő Spanyol guminak nagyon jó gumiszerű tapintása van, ezeket szántam forgásirány helyesen a hajtottakra. A hátsók francia Michlein gumik, amelyek már hááát.. kissé öregecskék.. s ezért kemények. Szép fekete hibátlan felnin vannak. Az én autómon gyári alufelnin 2003-as tükörre, illetve féloldalasra kopott, itt ott berepedezett nyári gumik vannak, amire azt mondta az előző tulaja hogy nem csúszik, de inkább néztem rá télit, s így felnistől találtam is. 10 cm-es hóban elég szépen viselkedett, s most ónos esőben is meglepően stabil a könnyű kis gép. Persze mint mindeni aki rálépett a "koripályára" én is éreztem hogy "elúszik", s nagyobb gázadásra simán elúsztatható az autó. S egész érdekes élvezetes kanyarokat lehetett vele eszközölni a kertvárosi csendesebb részeken. :D
|
Előzmény: Bakancs4 (49372)
|
|