_Cyborg Creative Commons License 2000.01.09 0 0 10
Üdv !

1. A témához:
Nagyon érdekes kérdés ! GRATULA !!!
komolyan! A játékok valóban kezdenek hmmm hogy is mondjam egysíkúvá válni: Többféle, de mégis ugyanaz...Természetesen a típusok már elkülönülve maradnak... Pl: Quake style, C&C style ... Sorolhatnám... Ezek a játékok, amiket hirisov említett, talán ezen is próbálnak változtatni, de lehet, hogy a fejlesztők félnek több pénzt beleölni, mert nem biztosak benne, hogy tényleg el tudják adni !
De 1 átlagfelh. megveszi, mert tetszik neki az egyszerűsége, és ő ugyan nem játszik sokat, mert nincs ideje végigjátszani, órákat/napokat függni 1 játékon; azt a kis időt meg elüti 1 ilyen egyszerűbb fajtával. Vagy éppen ezek vonzzák.
Én is letöltöttem a Deer Hunter-t, elindítottam, de nem fogott meg.

Én is Quake rajongó vagyok. Még a Q1-el kezdtem, de a Q2 kimaradt. Nagyon nem tetszett ! Túl csicsás, és elvesztette a dinamizmusát (pl. LAN-on). De a Q3 végre újra a régivel vetekszik !

"...és tényleg igaz, ha egy kezdő betéved, annak nem sok esélye van pl. egy olyan ellen, aki 2 éve kb. napi 2 órát játszik átlagban"

Én is szoktam NET-en játszani ! Ez valóban igaz ! Az is, hogy lehet fejlődni, de kilátástalannak tűnik őket utolérni :((
Azért néha ki lehet fogni, mikor a "profik" nincsenek fent. Ilyenkor szoktam ÉN is diadalmaskodni :) Ez tartja bennem a lelket ! :)))

végigjátszás:
hmmm nem vagyok 1 türelmes ember :) Kyrandia 1-2, DooM 1-2, C&C, X(Y,A)-Wing, MK1-2-3 ha lehet ennél "végigjátszásról" beszélni Heroes2-3, Quake1, a Quake3 még folyamatban :))

HalfLife nagyon tetszett elsőre ! De aztán valami nagy sokfejű Sárkánytól nem bírtam továbbjutni, és beleuntam a próbálkozásokba !

A Single játékok az én szememben is elvesztették vonzerejüket.

Játékvásárlás Magyarországon:
Na ez aztán tényleg érdekes lenne ! Megtudni, ki vesz játékot azokon kívül, akik a CD-írásból élnek, és azért veszik meg, hogy lemásolják (csak akkor veszik meg, ha nagyon muszáj).
Amíg ki nem találnak valami feltörhetetlen védelmet, ez így is marad M.O.-n ! A BSA-tól nem fél senki, és igazából meg is értem.
A Q3 védelme majdnem tökéletesen sikerült ! Aki nem veszi meg a CD-t, az nem játszhat NET-en - mondták ők. Erre a sok aljas nem megcsinálta azokat a szervereket, amik nem figyelik ?

A lényeg, hogy látok fantáziát ezekben a játékokban (üzletileg), de nem Magyarországon.