Törölt nick
2022.01.13
|
|
0 0
27272
|
A főzőházi kihozatalra gondolok. Eleinte receptcsomagokat rendeltem ,amiknél feltételezik a 70%-os kihozatalt. A mennyiségek meg is lettek, de a kezdő fajsúlyom mindig alacsonyabb lett mint ami a recepten van. Később már saját recepteket terveztem 65%-al számolva és ez így működik is, de mégis kicsit zavar hátha valamit rosszul csinálok. Itt kezdtem el foglalkozni a dologgal és megpróbáltam javítani rajta(kevés sikerrel). Esetleg a felszerelés is befolyásolja?
Zománcozott fazékban cefrézek és forralok a szűrőszettem meg egy lyukacsos vödör egy másik csaposba helyezve.
A szűrést sem szoktam elkapkodni kb 1 óra alatt végzek vele. Ez lehet hülye kérdés, de a cefrézési hatékonyság miben különbözik a főzőházi kihozataltól?
|
Előzmény: latam (27271)
|
|