Törölt nick Creative Commons License 2022.01.13 0 0 27272

A főzőházi kihozatalra gondolok.
Eleinte receptcsomagokat rendeltem ,amiknél feltételezik a 70%-os kihozatalt.
A mennyiségek meg is lettek, de a kezdő fajsúlyom mindig alacsonyabb lett mint ami a recepten van.
Később már saját recepteket terveztem 65%-al számolva és ez így működik is, de mégis kicsit zavar hátha valamit rosszul csinálok.
Itt kezdtem el foglalkozni a dologgal és megpróbáltam javítani rajta(kevés sikerrel).
Esetleg a felszerelés is befolyásolja?

Zománcozott fazékban cefrézek és forralok a szűrőszettem meg egy lyukacsos vödör egy másik csaposba helyezve.

A szűrést sem szoktam elkapkodni kb 1 óra alatt végzek vele.
Ez lehet hülye kérdés, de a cefrézési hatékonyság miben különbözik a főzőházi kihozataltól?

Előzmény: latam (27271)