Mikola hatalmas baromságot csinált, tényleg nem értem, mért nem tudott inkább a kerékre lőni.. Sőt az előzetes szerint mostmár Petrát és Márkot is megtámadja, tőlük vajon mit akar? Ettől függetlenül nekem még mindig kedvencem, a vele kapcsolatos szálak legalább nem a tömény hülyeségről szólnak.. Jóskának gondolom elment a kedve a Mari - Mirának való udvarlástól, pedig a csaj már újra facér lett..
Gina hogy magyarázza meg Tivadarnak, hogy nem emlékszik semmire, mikor ö maga mesélt a szektáról (mégis minek?) és hogy mi történt a cimkével.. Amúgy nehéz elhinni, hogy a rendőrfőnök, aki még az átkosban járt iskolába, és tanult oroszul, nem ismeri fel a ciril betűket, mikor az Анатолий magyarul is majdnem ugyanígy néz ki... A csajnak nagy szerencséje, hogy a férje nem találta meg a templomban a titkos üzenetet, amit Igornak írt, mert könnyen az utcán találhatná magát... Amúgy Igor jár egyáltalán templomba, hogy még csak ő nem olvasta? Úgy látszik az Úr nagyon nem akarja, hogy Boni pap legyen, nem elég a gyerek, most még ez a szektaügy is...
Engem ez a névmizéria annyira nem zavar, viszont örültem, hogy Huba ennyire felsült a lámmákkal, és ez ennyi volt, erre nem hazavisznek egyet? :P