Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2022.01.12 0 1 3278

"De a kérdésem immár harmadszor is felteszem"

De megint feleslegesen teszed fel. Meg sem akarod érteni, mit magyarázok Mert itt nem egy szűk kisebbségről van szó. A melegek kb a populáció 3%-a.Annak kell szerinted képviselet? (légyszi ne kérdezz vissza olyan hülyeséget, hogy hány százaléknál húznám meg a képviselet alsó határát!)

"miért pont a férfi képviselők arányát korlátoznád lakosságarányosra"

Nem korlátoznám. Én azt szeretném, ha az ember belátó lenne. Ha magától megértené, hogy ez így lenne korrekt. Komolyan gondolod, hogy nincs az országban 100 rátermett nő? És a mostani férfiak által uralt felhozatal láttán elégedetten dőlsz hátra, hogy milyen nagyszerű 200 ember dönt a sorsodról?

Értem, amit a nejed mond, illetve linkel, az a nők szégyene, ha az érdektelenségük okán elfogadják ezt az alárendelt szerepet. Mert ezt én annak látom. Ha a feministák okosak lennének, ezért tepernének, hogy a női nem is képviseltetve legyen a parlamentben.

Mint ahogy az meg a hazai cigányság szégyene,hogyha valóban a lakosság 10%-a ilyen származású, miért nincs az ő érdekeiket képviselő cigánypártból bejutott képviselői frakció.

Előzmény: Abszolút Igazság (3269)