Nem tudom, nekem valamiért jobban tetszett a 2015-ös album, a The Sound and the Fury, dühösebb, szomorúbb album, sötétebb zene. Az olyan dalok, mint a There Is a Drum, a Rousseau, az If I Had a Girl, a Spirit Walks, vagy a legérdekesebb, a The Road (amit Cormac Mccarthy Az út c. regénye ihletett, de aztán a klip rendezője gyorsan aktualizálta a 2015-ös nyári eseményekhez).
A Stay Lucky sokkal szelídebb, hagyományosabb album lett.
.
Tegnap hallgattam friss egy podcastot vele, csak sajnos nem értek mindent belőle. Majd meghallgatom többször. :)
.
Érdekes, hogy Nerina így visszatért a klasszikusabb hangzáshoz 2017-re, hiszen a 2010-ben a Universal/Geffen-el kötött szerződés miatt kicsit kényszerből összerakott Year of the Wolf, aminek a meghatározó producere a barátságból felkért Bernard Butler volt, az album megjelenése után nem szolgált Nerina és a férje, Andy teljes megelégedésére, az All Bets Are Off c. dalnak a studiójukban el is készítették a saját, "We Are The Chatterleys" remix verzióját, amit Nerina elmondása szerint ő még "dirty"-bbre kevert volna ebben a verzióban, de Andy Chatterley nem engedte, mondván, így lesz jó.
Az eredeti videoklip alá itt (All Bets Are Off /WeAreThe Chatterleys mix/) az új mix van betéve, maga a videó egy fura darab, szerepel benne egy indokolatlan, egy helyben álldogáló ló, és rajta Nerina, mint egy erősen túlöltözött Lady Godiva a lovon énekel. Hogy így mi a klip mondanivalója, arról a rendezőt kellene megkérdezni, számomra nem túl világos a dolog. :)