Hát én NagyBritanniai szervereken nyomtam, és nem volt probléma a sebességgel. Nem egy LAN, de semmi durva lag nem volt, csak akkor gázos, ha bazi nagy nyílt területen mondjuk hatan rohangásznak és lőnek mindennel. Akkó nem lehet jól fejbesnipperezni őket...
Nekem is ez a "verzió" van... minek a peccs? Eddig minden ment. A magyar szerver egyból lenyomott nekem egy 1.3M pályát (egyéni design), de lent volt vagy három perc alatt, nem is hittem el... (Az más kérdés, hogy itána meg ott álltam egyetlen humanként...)
Biztos vagyok benne, hogy lehet kultúráltan kommunikálni, csak még nem mélyedtem bele. A srácok éjjel pofázták a sok (egyéni!) szöveget...
Biztos nem V-ztek meg kattingattak...
Azon kívül tab "say:" blabla
Amúgy hihetetlen ahogy a többiek skinje meg hangjai seperc alatt leömlik a gépemre...
Volt egy két arc, akiknél nem jöttem rá, hogy már csítelnek vagy ilyen profik, pl. három rakétát lőtt egyszerre a kezdés után 15 mp-el, meg ilyenek.
A taktikát, némi "lassulást", hogy ne lőlőlő nyerveszít töltölttölt legyen a téma, hiányolom, de amúgy napok óta az asztal alatt van az állam, ettől a netprogramozástól amit levágtak a srácok... a sebesség, az összehangoltság (soha nem kellett senkire várni), ahogy megkeres 4 mp alatt többszáz szervert... Fantasztikus jól megírták.
Nem tudtok jó skineket, hangokat?
a